Jeurissen

Glasservice

Glaszetten is een vak apart. Zeker als het om metersgrote ramen op moeilijk bereikbare plaatsen gaat. Jeurissen Schilderwerken draait zijn hand daar niet voor om. Met vakbekwame mensen en speciaal materieel is geen project ons te gek. Maar ook het simpel vervangen van een vensterruitje of het plaatsen van isolatieglas is aan ons toevertrouwd.

 

Glasreparatie

Is er een ruit kapot door bijvoorbeeld storm- of inbraakschade, dan wilt u natuurlijk dat dit zo spoedig mogelijk verholpen wordt. In de meeste gevallen kunnen wij uw ruit zeer snel repareren of vervangen. Vergt het om welke reden dan ook iets meer tijd, dan zorgen we altijd in ieder geval voor een goede noodoplossing.

 

Isolatieglas

Met isolatieglas, zoals HR+ of HR++ glas kunt u flink op uw energiekosten besparen. De investering in dit glas verdient u dan ook snel terug. Voor de garantie moet de plaatsing wel voldoen aan strenge NEN en NPR normen. De vakbekwame glaszetters van Jeurissen Schildersbedrijf zijn hier speciaal voor opgeleid.

 

Speciale glassoorten

Ook voor het plaatsen van speciale glassoorten bent u bij Jeurissen aan het goede adres. Denkt u hierbij aan draadglas, inbraak-, kogel-, brand-, geluids- of zonwerend glas of veiligheidsglas. Een aantal hiervan vergen speciale expertise of materieel. Jeurissen heeft dat in ruime mate in eigen huis. Ook zeer grote afmetingen die honderden kilo’s wegen zijn geen probleem.

 

Kies uit ons assortiment

Wilt u voorbeelden van glas zien? In de winkel van Jeurissen Wonen vindt u een groot assortiment aan glassoorten. Maak uw wensen kenbaar en laat u adviseren. Jeurissen Schilderwerken plaatst vervolgens de ruiten in uw woning.

Wilt u meer informatie of een offerte opvragen?
Bel met het volgende nummer voor meer informatie 026 – 3250911
of vul onderstaande gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht