Jeurissen

Schilderwerk

Met hoogwaardig schilderwerk verlengt u de levensduur van uw houten deuren en kozijnen. Bovendien geeft het uw pand een verzorgd uiterlijk. Met Jeurissen Schilderwerken bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit. Dat merkt u aan de gebruikte materialen, de afwerking, onze service en het vakmanschap van onze schilders.

 

Binnenschilderwerk

Voor het schilderwerk binnen maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige watergedragen verfproducten. Deze zijn milieuvriendelijk en geurloos. U heeft dus geen last van een penetrante verfgeur. Onze verf kan letterlijk tegen een stootje en is eenvoudig te reinigen. Zo blijft het schilderwerk langer mooi en schadevrij.

Over smaak valt niet te twisten. Dat geldt dus ook voor het gebruik van kleuren. Maar smaak is niet het enige dat meetelt bij de keuze van de juiste verfkleuren. Met koele of juiste warme tinten creëert u een bepaalde sfeer. Bent u nog niet zeker van welke kleuren passen bij uw interieur? Onze schilders kijken en denken met u mee.

 

Buitenschilderwerk

Zonder een goede bescherming hebben regen, zon en temperatuur vrij spel op uw woning of bedrijfspand. Daarom is het essentieel dat het buitenschilderwerk altijd goed is onderhouden. Om dat te verzekeren besteden de schilders van Jeurissen Schilderwerken veel aandacht aan de basis. Voor we beginnen met het daadwerkelijke schilderen controleren we alles op houtrot en andere beschadigingen en reinigen of repareren we de aangetaste plekken. We voorzien het houtwerk van een degelijke onderlaag die er voor zorgt dat weersinvloeden minder kans maken om het schilderwerk aan te tasten. Zo blijft het schilderwerk langer mooi en bent u uiteindelijk voordeliger uit.

Als het weer het toelaat kunnen we het hele jaar door buitenschilderwerk uitvoeren. Sommige verfproducten kunnen tot 5°C worden aangebracht. Ook met lichte regen kunnen we door het gebruik van afdekschermen doorwerken. Hierdoor zijn we minder afhankelijk van de weersomstandigheden en verloopt het schilderwerk praktisch altijd volgens planning.

 

Winterschilderactie

In tegenstelling tot de lente- en zomermaanden heeft Jeurissen Schilderwerken in de winterperiode vaak op korte termijn gelegenheid om uw woning of bedrijfspand te schilderen, zowel binnen als buiten. Kunt of wilt u het werk uitstellen tot deze wat rustigere periode? Dan ontvangt u van half november tot begin maart  een aantrekkelijke  winterschilder korting.

 

Wilt u meer informatie of een offerte opvragen?
Bel met het volgende nummer voor meer informatie 026 – 3250911
of vul onderstaande gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht