Jeurissen

Wandafwerking

Muren vormen een belangrijk onderdeel van het interieur. De kleur, structuur of patroon van de muur is heel bepalend voor de sfeer en uitstraling van de ruimte. Jeurissen Schilderwerken levert diverse soorten wandafwerking.

 

Schilderen

Wilt u een egale kleur op uw muur? Dan is schilderen of sauzen waarschijnlijk de beste optie. De jarenlange ervaring van onze schilders zorgt ervoor dat uw wand strak en streeploos oogt. Naast reguliere muurverf kunnen we ook speciale verfsoorten zoals structuurverf of krijtverf aanbrengen.

 

Behangen

Met behang kunt u alle kanten op. Van praktisch egaal tot bonte patronen, van rustige tinten tot felle contrasten. De mogelijkheden zijn zo groot dat u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. De adviseurs in onze woonwinkel helpen u met kiezen. Jeurissen Schilderwerken brengt het behang voor u perfect en naadloos aan.

 

Glasweefselbehang

Hebt u een muur die kleine scheuren vertoont of niet egaal genoeg is om over te schilderen? Glasweefselbehang biedt dan uitkomst. Deze zijn in verschillende structuren verkrijgbaar en kunnen in iedere gewenste kleur overschilderd worden. Zo voorkomt u de hoge kosten en de overlast van stuken en het resultaat is verbluffend.

 

Wilt u meer informatie of een offerte opvragen?
Bel met het volgende nummer voor meer informatie 026 – 3250911
of vul onderstaande gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht